На центральних вулицях у Рівному чисто, а от варто лише зайти у двір звичайного району і відкривається зовсім інше "обличчя" міста. Рівняни обурені, адже до тих хто за це "обличчя" відповідає не можуть навіть дотелефонуватися.

ТОВ "Санком" роздає рівнянам "санкомчики" за повідомлення про неякісне прибирання навколо контейнерів. Певну кількість таких "санкомчиків" можна обміняти на гумові рукавиці, мішки для сміття та віник. Мабуть для того, щоб потім за допомогою усього цього прибрати те сміття, яке не прибрав Санком?

Рівняни неодноразово скаржаться на те, що Санком нерегулярно вивозить сміття а тим часом з сміттєвих баків пластик, пакети та інші відходи розлітаються вулицями міста.

"Це жах. Санком ігнорує усі дзвінки. До кого звертатись?", - написала рівнянка Ольга Шустал у соцмережі "ВИЛКА - мікс" та прикріпила фото.



pic



pic

І якщо на гори сміття Санком не звертає уваги то про контейнери своєї фірми турбується. 25 березня на своїй офіційній інтернет сторінці ТОВ "Санком" опублікував звернення до рівнян з проханням повідомляти про крадіжки сміттєвих баків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доки у центрі Рівного влаштовують толоку, на околиці звозять сміття [ФОТО]

"ТзОВ "Санком-Рівне " просить рівнян повідомляти про випадки крадіжки, підпалу сміттєвих баків, а також про крадіжку складових контейнерів (колеса, кришки і т.д.). Все частіше в м. Рівному невідомі особи завдають майну компанії величезні збитки, а мешканцям будинків створюють суттєві незручності. Так лише за минулий місяць вандалами було викрадено 3 контейнери, спалено 6 та пошкоджено близько 40 сміттєвих баків.

Тому наше підприємство просить рівнян допомогти у боротьбі з вандалізмом у нашому місті, по можливості фільмувати або фотографувати порушників та повідомляти компанію, а також правоохоронні органи про спробу або вчинення правопорушень. Адже контейнерові майданчики біля житлових будинків розраховані, щоб ними користувалися люди, які там мешкають. Ці люди мають право отримувати належне обслуговування і користуватись справними контейнерами. Тому просимо не будьте байдужими!", - звернувся Санком до рівнян.

Рівняни звертаються, тільки от скаржаться, що дотелефонуватися не можуть. І доки Санком бореться з вандалізмом, рівняни борються за чистоту у рідному місті.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv