З цими додатками життя студента стане трішки простішим. Тому читай та швиденько скачуй їх собі на телефон.

• Розумний будильник

Якщо ви з тих людей, хто відключає будильник і повертається на інший бік додивлятися сни, ви оціните цей додаток. Щоб відключити будильник, недостатньо натиснути на кнопку. Потрібно вирішити задачку - нескладну, але її буде достатньо, щоб запустити сонний мозок.

Платформа: IOS

• Книга вголос (Аудіокниги)

Як відомо, щоб прочитати всю літературу зі списку "за програмою", потрібно набагато більше часу, ніж земні 24 години в добі. Одним з рішень може стати прослуховування аудіокниг - так ви зможете майже не відриватися від процесу, поки їдете додому і на навчання, наприклад. У додатку досить широкий функціонал і безліч налаштувань (наприклад, можна скачати додаток з іншим голосом для "читання").

Платформа: Android / IOS

• Recordium (диктофон)

Здавалося б, додатків з диктофоном хоч відбавляй, але у Recodium є один помітний плюс - в ньому можна виділяти важливі моменти. Це в подальшому позбавить користувача від необхідності прокручувати майже півторагодинний запис лекції в пошуках потрібного моменту. Дрібниця, яка означає дуже багато.

Платформа: IOS

• MyScript Calculator (калькулятор)

Калькулятор, який розпізнає почерк, сам замінює написане на знаки і вирішує написані приклади. Якщо ви не фанат складних наукових калькуляторів, та й в цілому вручну у вас все виходить наочніше і швидше, додаток вам підійде.

Платформа: Android / IOS

• Coursera

Одне з унікальних додатків, яке ви можете встановити на свій гаджет. Фокус в тому, що тут ви можете знайти і подивитися безліч найрізноманітніших курсів з найрізноманітніших предметів - від хімії до історії мистецтв. Причому курси від провідних університетів та інститутів по всьому світу. Це просто чудовий шанс почерпнути корисну інформацію з західних джерел. Варто спробувати, безумовно.

Платформа: Android / IOS

• QuickReader

Ця програма навчить вас швидкісному читанню - навик просто незамінний в нашому час. Тримати всю бібліотеку в одному-єдиному пристрої вже не проблема, залишилося тільки її прочитати. Тренуйтеся, і результати не змусять себе чекати.

Платформа: Android / IOS

• Evernote

Один з кращих планувальників на думку користувачів. Додаток далеко не новий, але його популярність постійно зростає. З його допомогою можна впорядкувати якщо не все у своєму житті, то дуже багато чого. Це нам якраз і потрібно.

Платформа: Android / IOS

• TimeTable

Геть важкі органайзери і щоденники! Розклад лекцій та семінарів, домашні завдання та нотатки можна тепер зберігати в зручному додатку.

Платформа: Android

• iStudieZ Pro

Теж дуже приємний студентський органайзер з багатим функціоналом і акуратним дизайном, для власників техніки на прошивку.

Платформа: IOS

• Panecal Науковий калькулятор

Ви пам'ятаєте, раніше були такі страшні і незрозумілі калькулятори з купою кнопок? Навчаючись у школі, ми не розуміли, навіщо це все. Для тих, хто зрозумів, коли став постарше, і тепер потребує такого ж - готовий додаток. Справжній науковий калькулятор.

Платформа: Android

• Шпаргалка: Сопромат

Довідник з опору матеріалів, який поміщається в кишені - раніше студенти технічних спеціальностей про таке навіть не мріяли. Розробникам хочеться просто сказати: "Спасибі, чуваки!".

Платформа: Android

• Хімія

Ще один вузькоспеціалізований, але дуже корисний довідник. Таблиця Менделєєва, таблиця розчинності і маса іншої інформації, яку не завжди реально утримати в голові. Стане в нагоді всім, в чиєму житті є такий захоплюючий предмет, як хімія.

Платформа: Android

• Будильник-головоломка

Будильник-головоломка є і для власників гаджетів на базі Android. Розробники обіцяють гнучку систему налаштувань і три рівні складності головоломок, які потрібно вирішити, щоб відключити вже дзвінке з ранку зло.

Платформа: Android

• Самоконтроль

Якщо ви часто ловите себе на тому, що замість підготовки до семінару знову зависаєте в Instagram або ВКонтакте - ця штука для вас. Додаток, який блокує вам доступ до будь-яких сайтів і додатків. Ви сам складає "чорний список" винуватців і вибираєте час, на який потрібно їх заблокувати. Найголовніше - дію не вийде скасувати, навіть перезагрузивши гаджет. Ніякого читерство, все по-чесному!

Платформа: IOS


Якими додатками користуєшся ти? Пиши нам!

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ

Читай також:

Чим відрізняється Galaxy S8+ від iPhone 7 Plus? [30 відмінностей]

Використовуй час правильно: 20 корисних програм та додатків

37 найкращих сайтів для того, щоб навчитися чогось нового