Стати улюбленцем долі досить легко. Якщо знати деякі прикмети і дотримуватися певних ритуалів, які дійшли до нас від предків. Звичайно, прочитавши їх можна легко відмахнутися, сказавши: «Маячня!». А можна і трохи повірити, запрограмувавши себе на успішність.

Кожен день перед виходом з дому дивіться в дзеркало і говоріть своєму відображенню одну і ту ж фразу: «Моя удача зі мною!». І в такому випадку вам неодмінно буде все вдаватися легко.

Якщо попереду чекає важлива зустріч, дивіться на вулиці в обидві сторони: зустрівши першою жінку, обов'язково привітайтеся з нею. Це приверне вам удачу.

Переступаючи поріг будинку, дивіться під ноги: на порозі не повинно бути ніяких речей. Інакше день не складеться. Краще перешкоду обійти.

Побачили на дорозі черв'яка - радійте. Це до фінансового прибутку або доброї новини. Але постарайтеся не наступити на нього. Інакше буде біда.

Якщо по дорозі спіткнулися на праву ногу, вас чекає удача. Якщо на ліву, краще тричі плюнути на те місце, де спіткнулися, щоб уникнути неприємностей.

Мухи - це зло. І це знає кожна господиня. Але зате якщо несподівано муха впала в стакан або тарілку, це до несподіваного везіння.

Ні в якому разі не можна наступати на каналізаційні люки. Вважається, що таке місце, як джерело негативу, притягне проблеми.

Зустріли поліцейського або священика? Відкладайте всі важливі зустрічі - удачі в такий день не буде.

Знаєте, що чорний кіт саме вам приносить невдачу і при цьому він вже встиг перебігти вам дорогу? Проте не турбуєтеся: перейдіть дорогу комусь іншому і невезіння від вас відійде.

Перед важливою зустріччю не можна нічого на собі зашивати (ні колготки, ні кофточку - як би не хотілося). Тому що це відлякає від вас удачу.

Якщо під п'яту лівої ноги заховати п'ять копійок (в носок або кросівок), це приверне до вас гроші.

Ви вийшли з дому, і пташка нагадила прямо на вас? Не сваріться, а посміхайтеся, бо це 100% прикмета того, що ваші фінансові справи підуть в гору. Для цього досить сказати: «Ось і щастя привалило!»

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 10 ритуалів, які треба зробити, переїжджаючи в новий будинок