У неділю, 18 червня, відбудуться заходи з нагоди вшанування 366 річниці подвигу українських козаків у битві під Берестечком. Як завжди на території меморіального заповідника відбудеться богослужіння, урочитса хода та покладання квітів до пам'ятника загиблим. У зв'язку з приїздом великої кількості громадян, СБУ України закликає бути пильними.

Цей захід може бути використано активістами окремих громадсько-політичних структур для порушення громадської безпеки. повідомляє Управління Служби безпеки України в Рівне нській області. І саме вони, у взаємодії з іншими правоохоронними органами працюватимуть у посиленому режимі з метою недопущення дестабілізації ситуації на урочистостях.

Читайте також: На Рівне нщині вшанують пам’ять полеглих у битві під Берестечком

Для своєчасного виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів обласне Управління СБУ закликає мешканців та гостей історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки, під час перебування у публічних місцях, а також утриматися від участі в несанкціонованих масових заходах суспільно-політичного характеру.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв або підозрілих предметів, а також наявності даних про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, інформацію про наміри здійснення диверсій просимо звертатися до правоохоронців.

В Управлінні СБ України в Рівне нській області діє цілодобова телефонна «гаряча» лінія: (0362) 678-606, або на телефон чергового (0362) 62-43-43.