Літо, море, пляж, купальники… Так хочеться щоб вдалих фото у відпустці було побільше. Але якщо фігура не ідеальна? Сьогодні ми розкажемо тобі, як приховати недоліки фігури на фото. Беремо приклад з моделей.

ПРАВИЛО № 1 Держи спину рівно

Якщо ти звикла сидіти, як каже мама, у вигляді знаку питання, значить, треба швидко це виправляти (хоча б для пляжних фото). Випрями спину, підтягни живіт, і ось ти вже виглядаєш на 5 кілограмів легше. Руки постав на талію або витягни їх вгору. Вуаля! Ти струнка берізка з талією як у Кендіс Свейнпол.

ПРАВИЛО № 2 Не лягай повністю на шезлонг

Ти напевно не бачила жодної фотки, на якій моделі просто лежать на шезлонгу або на покривалі. Кожен знімок продуманий до дрібниць, тому тримаємо спину рівно, спираємося однією рукою об шезлонг, а другий тримаємо мохіто або виправляємо волосся, ну і ніжку витягнути не забуваємо. Ось подивися на Кендалл Дженнер.

ПРАВИЛО № 3 Фотографуються зверху

З такого ракурсу не буде ніякого другого підборіддя, складочок на животі і великих стегон. Повернись до камери в 3/4, так обличчя буде витонченим, а тіло більш струнким.

ПРАВИЛО № 4 Слідкуй за ногами

Кожна модель знає свій вдалий ракурс, в якому ноги виглядають довшими і стрункішими. Бери на озброєння! Якщо ти стоїш, то зігни одну ногу і трохи її підніми. А якщо сидиш, то зхрести ноги, наприклад, як Емілі Ратажковскі.

ПРАВИЛО № 5 Слідкуй за животом

Ми ж знаємо, як проходить відпочинок на пляжі - креветки запиваємо пивом, а зверху ще й мохіто можемо. Тому на фотографіях не забувай про живіт. Можеш ненароком прикрити його рукою, а якщо і це не допомагає, значить, потрібно шукати іншу позу.

ПРАВИЛО № 6 Знайди свій ракурс і сховай недоліки

Якщо ти нижча всіх подружок, то для фото ставай на носочки, дивись, так і ноги виглядають стрункішими. Не можеш похвалитися вилицями? На селфі повертайся в півоберта і трохи підніми підборіддя.

ПРАВИЛО № 7 Не виходь на передній план

Якщо хочеш отримати гарне фото разом з подругами - не вставай попереду. Особливо, якщо ти вища ростом. Так ти ризикуєш зайняти більшу частину фотографії, і повір, ти не залишишся задоволена результатом.

ПРАВИЛО № 8 Не забувай, що ти приїхала відпочивати

Ти ж на пляжі, щоб отримати приємні емоції та враження, а вже потім гарні знімки. Тому відпочивай, веселися і посміхайся. Живі фото набагато кращі постановочних.

ДЖЕРЕЛО


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Але для того, щоб твоя фігура виглядала шикарно і без наших порад харчуйся правильно та займайся спортом!

І наступного літа - будеш ідеальна!

А поки що читай також:

Прощай, стрес: розслаблююча йога для тих, хто ще не встиг побувати у відпустці

Чим краще втамовувати голод, аби не набирати зайвих кілограмів

Готуємо смузі разом: 30 рецептів корисних та смачних напоїв