«Місту потрібен новий герой»: гурт Антитіла презентували новий іронічний кліп.«Фари» - це останній офіційний відео-реліз п’ятого альбому «Сонце». Місяць підготовки, 3 дні зйомок, пошкоджений асфальт у Межигір’ї, 5-ти годинна автопробка у Києві, та більше 200 людей знадобилося для створення нового відео.

За сюжетом, супергерой "АсфальтМен" щоночі «рятує місто», і, як належить справжньому екшену, йому протистоїть харизматичний антигерой. Такий собі «Джокер» - король підземелля.

Тарас Тополя :«Кіно 90-х років, кіно періоду мого дитинства - тема майже невичерпна. Саме в ті часи були створені десятки картин, що згодом отримали продовження у 2000-х і стали культовими блокбастерами. Один із таких екшенів 90-х став лейтмотивом нашого нового відеокліпу. Тема відео, загалом , не нова, але вона суперактуальна для всіх нас, адже боротьба добра зі злом йде всюди, навіть у нас під колесами».

«Якщо з кастингом на роль «Джокера» впорались досить швидко, то кастинг на роль Головного Героя затягнувся на деякий час: знімальна група понад усе прагнула знайти актора, якомога більш схожого на одного з відомих політиків. Пару тижнів пошуків, і це таки вдалося: в кадрі Супергерой нового кліпу «Антитіл» виглядає майже як «Третій брат» - задоволено погоджується режисер відеокліпу, Дмитро Маніфест.

Цього разу команда взялася за ідею поєднати голівудські блокбастери про супергероїв з українськими реаліями. Над реалізацією ідеї працювали три доби на чотирьох різних локаціях: в кадр знімальної групи потрапив київський міст та «сакральне» місце для українців - резиденція екс-президента у Межигір’ї.

Для зйомок сцен за участі музикантів, на недобудованому київському мосту, «Антитіла» зібрали цілий «штучний затор» із сотні автомобілів, створювати який допомагали друзі та знайомі «Антитіл».

Дмитро Маніфест: «Кожного разу, коли ми пишемо сценарій, ми хочемо створити щось нове. У нашій країні, на жаль, досі актуальна одна з найболючіших тем, якої ще ніколи не торкалися кліпмейкери. Вона подана нами в дуже пародійному стилі. Нам приємно працювати з «Антитілами» і вже вдруге створювати щось провокаційне, і в той же момент прекрасне. Упевнений, що вийде крутий кліп з дуже оригінальною історією».

Звісно, не обійшлося і без пригод: під час знімального дня в Межигір’ї, «Антитіла» так захопилися процесом, що пошкодили асфальтне покриття, яке довелося оперативно відновлювати.

Приємного перегляду!


А тобі сподобався кліп та ідея? Пиши свої відгуки нам у соцмережах! Ми чекаємо :)

Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

#Ідея_дня: вчимося танцювати як Бейонсе

Який улюблений колір у всьому світі?

Рівне в інстаграмі: 34 фото рівнян з Почекуном