Десятикласниця з Радивилова, яка виготовляє патріотичні прикраси, зібрала понад 150 тис. грн для ЗСУ

 Про це на своїй сторінці пише голова Дубенської РДА Всеволод Пекарський.

Віталіна Горопаха - розумна, креативна, із величезним творчим потенціалом і яскравими лідерськими якостями школярка, яку знають далеко за межами громади. Віталіна багато працює над собою, читає, пише вірші, захоплюється вивченням іноземних мов, є постійною учасницею та призеркою Всеукраїнських учнівських олімпіад, турнірів і конкурсів. А ще дівчина є лідеркою учнівського самоврядування та організаторкою численних акцій і заходів у рідному Радивилівському ліцеї № 2 ім. П. Г.Стрижака.

Попри юний вік, дівчинка активно волонтерить. Спільно з місцевою громадською організацією "Радивилів SLAVA" вдалося придбати й передати українським захисникам декілька тепловізорів та інші потрібні речі. Для цього Віталіна виготовляє патріотичні handmade прикраси, а зібрані кошти передає волонтерам. На сьогодні їй удалося зібрати вже понад 150 тис. грн.

Також разом із командою однодумців у ліцеї Віталіна реалізовує власний проєкт від UPSHIFT Ukraine та "Задзеркалля" для покращення ментального здоров'я дітей і підлітків. Проєкт визнаний одним із кращих в Україні й отримав ґрант у розмірі 80 тис. грн.