У Рівному письменниця створює персональні казки для дітей з усієї країни. Це - історії, в яких головним героєм є сам маленький замовник. Така казка пишеться індивідуально, з урахуванням характеру, вподобань і безлічі інших моментів. Як створити особисту історію, дізнавались наші журналісти

 Кожній дитині - особисту казку. Рівнянка Надія Малафєєвська працює над написанням книжок близько 2 років. Каже, розпочалося все з народження доньки Мирослави. Жінка не могла підібрати для дитини цікаву казку, тому вирішила написати її сама. Так з'явилася перша персональна книга з особистою історією про малечу.

Надія каже, персональні казки відіграють важливу роль у розвитку дитини. У книзі вони пізнають себе з іншої сторони. Та, читаючи сторінки з яскравими малюнками, легко позбуваються своїх страхів, переконує письменниця. Щоб створити індивідуальну казку, Надія спілкується з дитиною та її батьками.

Зараз авторка унікальних казок працює над історіями діток з усієї країни. Замовлення надходять з Києва, Харкова, але найбільший попит - це східна Україна.

Вся сім'я Малафеєвських творча, а тому підтримують Надію всі. Роботою своєї дружини захоплюється Віталій. Каже, завжди підтримує її нові ідеї.

Крайнім рукописом Надії стала казка "Зозулястий легіт", яку оцінило журі всеукраїнського літературного конкурсу. Цьогоріч письменниця отримала перемогу, та можливість видати твір. Зараз Надія з чоловіком працюють над його оформленням.

АВТОР: Анастасія Фещук, Назар Забейда

Читайте також:

Маленьких рівнян запрошують на різдвяну майстерню

Дітям Героїв АТО влаштували новорічну казку