Залишилися без даху над головою та серйозними опіками. На Рівненщині у багатодітної сім'ї згорів вщент будинок. Власник помешкання рятуючи дітей та дружина сильно обгорів. Зараз чоловік перебуває у лікарні, лікування тривале і дороговартісне. Люди просять про допомогу усіх небайдужих.

Ось на цьому місці стояв будинок сім'ї Ляшуків із Володимирецького району. В ніч з 21-го грудня на 22 у помешканні виникла пожежа. Згоріло все вщент. А власник будинку отримав серйозні опіки, коли допомагав вибратися на вулицю своїм трьом дітям та жінці. Зараз чоловік перебуває в опіковому відділенні обласної лікарні.

Потерпілого, Петра Ляшука, у лікарню доставили у важкому стані. У нього обгоріло 40 відсотків тіла.

Далі у чоловіка тривале лікування, мінімум, місяць Петро Ляшук перебуватиме в опіковому центрі. Можливі ще хірургічні втручання. Проте щодня для хворого потрібні медикаменти.

Родичі просять усіх небайдужих про допомогу, адже троє дітей залишилися без даху над головою, а для лікування та повного одужання чоловіку потрібно чимало коштів.

Номер картки на яку можна перерахувати кошти для допомоги сім'ї ви бачите на своїх екранах. Родина сподівається на розуміння, адже біда у їхні двері постукала неочікувано.

Номер картки: 4149 4991 1899 1999 Ляшук Галина Лазорівна мати потерпілого

Любов ДАНЧА, Назар ЗАБЕЙДА.

 

Читайте також: 

Матір трьох дітей потребує допомоги

Рівнянка Діана Блащук потребує термінової допомоги