В Рівненському управлінні патрульної поліції поповнення. 19 новобранців склали присягу служити на вірність українському народові. Та не обійшлося й без несподіванок. Тож, що закінчилося сльозами, оплесками та поцілунками, бачила наша Дарина Гапонюк.

Попри лютневий холод, вони стоять на плацу з гордо піднятою головою. Адже, саме сьогодні 19 новобранців отримають почесне звання - патрульного поліцейського. Стояти тут вдалося не всім, хто хотів поповнити лави правоохоронців. Бо ж чимало людей не здали необхідні іспити, або ж просто не витримали фізичні навантаження. Найвитривалішим вручили бажаний жетон.

Та не обійшлося і без несподіванок. Новопризначений патрульний Роман Кравчук присягнувся на вірність не лише Українському народові, але й своїй коханій Світлані.

Серед 19-ти новопризначенців, лише 6 жінок. Одна з них мати двох маленьких синів - Марина. Жінка каже, коли проходила навчання не аби як сумувала за дітками.

За словами начальника профільного управління, набори в патрульну поліцію, тривають і надалі. Бо чимало працівників переводяться у інші підрозділи, звільняються у пошуках кращої заробітної плати, або ж їх звільняють за певні правопорушення. Загалом, у штаті несуть службу понад 500 людей.

А вже сьогодні ввечері новопризначені патрульні вийдуть на свою першу зміну. 

Дивіться ще: 

Як у Рівному триває процес розмитнення "євроблях"? (ВІДЕО)