Учора, 23 січня о 19:03 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в с. Кухче по вул. Вільхова Зарічненського району. На місце виклику було направлено чергове відділення бійців та місцеву пожежну команду с. Лохниця.

Прибувши за вказаною адресою рятувальниками було встановлено, що пожежа трапилася в одноповерховому житловому будинку. На гасіння було подано вогнегасні речовини. В одній із кімнат вогнеборці виявили мертве тіло неповнолітньої дочки господарів 2003 року народження, інваліда І групи.

О 20:08 пожежу було локалізовано, а о 20:58 ліквідовано.

Вогнем знищено покриття, перекриття та пошкоджено меблі, речі домашнього вжитку житлового будинку (дерев’яний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 11х10м).

До гасіння було залучено дві одиниці техніки та шестеро вогнеборців.Наразі причина виникнення пожежі та трагічної загибелі встановлюється. 

Як повідомляє поліція, у сім’ї виховуються ще двоє неповнолітніх дітей, які пішли у гості до старшого брата, що живе окремо. Мама того фатального вечора вийшла у справах, а батько — до сусідів. Дівчинка, яка мала інвалідність із дитинства і фактично була прикута до ліжка, залишилися вдома сама.

За попередньою інформацією співробітників ДСНС Зарічненського району, причиною пожежі стало коротке замикання в електромережі. Дерев’яний будинок вогнем знищено майже повністю.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з відміткою «нещасний випадок». Наразі поліцейські Зарічненського відділення поліції проводять додатковий огляд місця події.

Читайте також: Якими іменами називали дітей у 2019 році