Учора, 16 жовтня, через перетин пішоходами дороги у невстановленому місці дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Рівному та у Здолбунові.

Близько 12:30 години 64-річний житель міста Луцьк, керуючи автомобілем «Кіа Cerato», на вулиці Князя Острозького обласного центру, виїжджаючи з двору та здійснюючи маневр повороту праворуч, допустив наїзд на пішохода, 49-річну рівнянку, яка переходила проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу в невстановленому місці. Жінку із перелом ноги та забоями госпіталізували до медзакладу.

pic



pic

Того ж дня, близько двадцятої години вечора, в дорожньо-транспортній пригоді травмувався ще один пішохід. 27-річний житель Здолбунова, керуючи «ЗАЗ-1103», на вулиці Коперника районного центру здійснив наїзд на 68-річного жителя села Богдашів, який перетинав проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Пішохід отримав перелом гомілки, його госпіталізували до травматологічного відділення лікарні. В обох учасників автопригоди відібрали зразки крові для встановлення сп’яніння. Утім, зі слів свідків ДТП, пішохід перебував напідпитку.

pic



pic

За всіма вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Працівники поліції звертаються до громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути максимально уважними у темну пору доби та перетинати проїзну частину дороги виключно в облаштованих для цього місцях, упевнившись у власній безпеці, особливо, коли переходите дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.