Деталі для створення образу відіграють важливу роль. Від них залежить сприйняття оточуючими людьми образу, створеного дівчиною. Навіть найдорожчий образ програє в тому випадку, якщо в ньому присутні такі деталі.

1. Дешеві гудзики

Дорогий піджак буде виглядати дешевим, якщо на ньому пластмасові гудзики. Навпаки, бюджетна річ завжди виглядає дорожче з дорогими ґудзиками. Ґудзики завжди повинні бути виготовлені з якісного матеріалу.

2. Застарілі прикраси

Мода завжди змінюється і на прикраси в тому числі. Коли модні персні з рубінами варто заховати подалі до тих часів, поки мода на них повернеться. Величезні камені хоч і дорогі, але виглядають дешево, так як складається враження, що жінка не може собі дозволити сучасні дорогі прикраси.

3. Стрази

Звичайно, тут не йдеться про стрази Сваровські. Вони-то якраз виглядають дорого. Маються на увазі дешеві стрази. Вони наклеєні зазвичай на дуже дешевий клей, який видно з-під страз. І стрази, і клей відразу знецінюють річ, якою б дорогою вона не була насправді.

4. Багато декору

Деякі жінки люблять носити одяг з декором. При цьому дуже часто в одному образі поєднуються рюші, оборки, вишивка. Незважаючи на те, що декор невеликий, його велика кількість дешевить образ.

5. Блискучі прозорі колготки

Тільки молоденькі жінки можуть собі дозволити носити прозорі і при цьому блискучі колготки. Дорослих жінок це виставляє в невигідному світлі, здешевлюючи образ.

6. Більше чотирьох кольорів в одному образі

Стилісти говорять про те, що оптимально складати гардероб з речей 2-3 кольорів. Коли в одному образі поєднуються одразу 4 кольори, це вважається ознакою поганого смаку. Відповідно, комплект виглядає дешево.

7. Жирне волосся

Як би дорого не була одягнена жінка, якщо у неї жирне волосся, то створений нею образ сильно втрачає і дуже дешевим.

8. Відсутність манікюру

Сучасну жінку важко уявити без манікюру. Коли руки не доглянуті і на них відсутній манікюр, образ «падає» в очах оточуючих нас людей.

9. Недоречний макіяж

Якщо дівчина зухвало нафарбована, вона приверне увагу оточуючих, але виглядати буде дешево. Макіяж пов