Басейни будь-якого типу потребують регулярного догляду. Особливо це стосується вуличних басейнів, які розташовані просто неба. В їх чашу регулярно потрапляє різне сміття: пил, листя та гілки з дерев, а також у воді залишаються сонцезахисні креми зі шкіри людей, що купаються.

Фільтрувальні системи не здатні вловити все сміття, а прибирання чаші сачками – досить трудомісткий та неефективний процес. У басейні все одно залишається бруд, який згодом накопичується та перетворюється на наліт та слиз. Тому пилосос для басейнів https://aquapolis.ua/pylesosy.html є незамінним помічником, який ідеально очищає чашу від забруднень та підтримує чистоту та доглянутість басейну.

Які бувають пилососи для басейну?

Пилососи діляться за принципом роботи на:

  • Ручні
  • Роботи

Ручний пилосос зручний для прибирання приватних басейнів невеликих габаритів. Такі пилососи не потребують під’єднання до мережі, вони працюють від акумулятора. Управляйте ручним пилососом за допомогою спеціальної штанги, яка кріпиться до корпусу пристрою.

У деяких моделях, наприклад Kokido Telsa 15, штанга входить в комплект. Плавальна головка пилососа Kokido Telsa 15 з колесами та щіткою дозволяє ретельно очищати навіть важкодоступні місця: стики та кути чаші. Модель оснащена знімним фільтром, куди під час прибирання потрапляють усі забруднення.

Робот-пилосос – це ідеальний варіант для всіх, хто не хоче витрачати час та сили на прибирання басейну. Робот відмінно підходить як для приватних, так для комерційних басейнів з великою завантаженістю. Пристрій працює без вашої участі, достатньо лише під’єднати його до мережі!

Флагманські моделі роботів оснащені додатковими функціями, які роблять прибирання ще ефективнішим.

Наприклад, головна перевага пилососа Hayward AquaVac 650 – відсутність фільтрів та картриджів, які потрібно очищати та міняти. Весь бруд осідає на стінах контейнера. Натисніть кнопку на корпусі пилососа та ви легко витягнете контейнер не забруднивши руки!

Hayward AquaVac 650 оснащений валиками з піноматеріалу та підходить всім типам покриття. Кевларовий кабель повністю герметичний та надійно захищений від протікань. Завдяки шести маневреним роликам, робот швидко та легко переміщується по чаші басейну, очищаючи дно та стіни. Вибирайте режим та час роботи пристрою так, як вам зручно.

Помістіть пристрій у воду та під’єднайте кабель до мережі. Прибирайте навіть уночі – гарне підсвічування пилососа створить незабутнє видовище!

Управляйте роботом віддалено зі свого смартфона через мережу Wi-Fi – це зробить прибирання басейну ще зручніше!

Як вибрати пилосос для басейну?

Враховуйте площу басейну. За один цикл прибирання пилосос має очистити всю чашу. При цьому кабель повинен бути досить довгим, щоб пристрій міг переміщатися по всій площі басейну.

На сайті aquapolis.ua усі моделі пилососів для басейну вже розділені за фільтрами:

  • Ручний пилосос чи робот
  • Площа басейну
  • Виробник
  • Режим очищення: дно, стіни, ватерлінія

Це полегшує вибір потрібного пристрою. Окрім цього, звертайте увагу на виробника. Aquabot, Aquaviva, Hayward, Kokido, Watertech – надійні виробники, які давно зарекомендували себе на ринку завдяки високій якості обладнання.

Регулярно використовуючи пилосос, ви забудете про витрати часу та сил і забезпечите басейну ідеальну чистоту.