Потреба у 3 та 4 групах крові. На Рівненщині знову закликають людей стати донорами. Адже війна триває, крові потребують поранені військові. Сьогодні медики Рівненської обласної лікарні стали донорами. Адже вони як ніхто знають про важливість порятунку поранених. Подробиці від Ольги Данілюк.

Саме тому час від часу центр служби крові запрошує до себе донорів з необхідною групою та резус-фактором. Потреба завжди різна. Станом на 29 лютого в центрі потребують кров 3 та 4 групи з негативним резус-фактором.

Разом з тим, охочих поділитися своєю кров`ю в центрі вистачає. Здебільшого приходять донори старші 50 років та молодші 25. Є й такі хто наважився здати кров вперше.

Як ніхто інший знають наскільки потрібна донорська кров працівники обласної лікарні. Тож з нагоди свого дня народження усі гуртом прийшли в центр зробити добру справу та можливо врятувати чиєсь життя.

Саме тому закликають людей відгукуватися на прохання центру здати кров та ставати донорами самостійно, не чекаючи запрошення через брак тієї чи іншої групи. І пам`ятайте, що ваша кров може врятувати воїнів.

Читайте також: Минулого року на Рівненщині зареєстрували 3033 випадки шахрайства