Євген Кучерук залишається в керівництві Центральної міської лікарні. Він і надалі в міру сил опікуватиметься розвитком найбільшого міського медичного закладу. Щоправда, як заступник керівника. Головним лікарем відтепер стане відомий в рівному фахівець, Юрій Ординський, який до цього працював медичним директором з хірургії у Рівненській обласній лікарні. Юрія Ординського уже представили колективу лікарні.

Багаторічний керівник Рівненської міської лікарні Євген Кучерук надалі опікуватиметься розвитком рідного для нього закладу. Відтепер, на посаді заступника він допомагатиме молодому і наполегливому керівнику Юрію Ординському, який до цього працював медичним директором із хірургії Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка.

Сам Євген Кучерук каже, змушений полишити посаду, враховуючи вік і можливості власного здоров’я, але радіє, що може надалі вкладати свій досвід і свої вміння та навички на благо закладу, якому віддав не одне десятиліття.

Секретар міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян каже, для міста найважливішим завданням було забезпечити, аби найбільший медзаклад Рівного, у якому щодня проходять лікування тисячі рівнян працював і розвивався. Тому позитивно сприймає, що Євген Кучерук буде і надалі допомагати Центральній міській лікарні розвиватись.

Юрій Ординський, вірить, що зможе налагодити хороші відносини з всім колективом, адже багато, хто його знає ще від початку медичної кар'єри.

Варто зазначити, що Юрій Ординський неодноразово проходив стажування у провідних клініках України та Європи та є членом Європейської асоціації ендоскопічних хірургів.

Читайте також: Рідні загиблого військового з Рівненщини просять підтримати петицію