Двічі ставав на захист та боронив Луганський аеропорт. Рівне попрощалося із Петром Гнатюком. 40-річний молодший сержант родом із Квасилова. Загинув у серпні минулого року на Запорізькому напрямку. Вісім місяців вважався безвісти зниклим. Сьогодні з ним попрощались у Рівному.

Воював з 14 року. Боронив Луганський аеропорт та 8 місяців вважався безвісти зниклим. Рівне попрощалося із квасилівчанином Петром Гнатюком.

Петро Гнатюк добровольцем став на захист України у 2014 році. Він був одним з мужніх воїнів, які боронили від ворога Луганський аеропорт. У мирному житті Петро працював на виробництві пластикових вікон.

У березні 2022 Петро Гнатюк повернувся до Збройних сил України. В липні 2023 року отримав почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного “Золотий хрест”, за те що взяв на себе командування та вивів з-під обстрілу свій підрозділ, зберігши життя не одному побратиму.

13 серпня 2023 року 40-річний молодший сержант Петро Гнатюк загинув, виконуючи бойове завдання на Запорізькому напрямку. Через 8 місяців він повернувся додому на щиті.

Поховали Петра Гнатюка на кладовищі у Здолбунові.