Рівненська громада знову передала військовим на фронт квадрокоптери. Загалом це уже п'ята закупівля міста, у якій придбали 356 дронів. Які підприємства долучаються до підтримки військових, розкажуть мої колеги.

Двадцять три дрони у дванадцять військових частин. Стільки мавіків місто Рівне знову передало на фронт. Військовослужбовці кажуть вони допомагають як вдень, так і вночі.

Взагалі "мавік" штука дуже цікава, популярна, так як підрозділ, у якому я займаюся, розвідка дуже необхідна. Є певні ситуації ,ну коли фізично не можемо дійти, доповзти, добігти, "мавіки" дуже допомагають побачити" що перед нами, так сказати передумова всього того, що нам предстоїть побачити, - розповідає військовослужбовець "Данило"

Це уже п'ята закупівля дронів, за кошти платників податків та міського бюджету. Придбали 356 дронів та додаткових акумуляторів до них. Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян додає важливо аби платники податків чітко розуміли куди та на що витрачаються їхні кошти.

Я хотів би, щоб кожен чітко розумів свою відповідальність, розумів також, куди йдуть їхні податки, куди вони спрямовуються нашими депутатами, що це є безпосередньо їхній внесок в перемогу. Я вважаю, що це є правильним, тому що завдяки їм, те, що вони працюють, і ми можемо допомагати так само. І військові чітко розуміють, як сьогодні відбувається взагалі у тилу, що виробництво попри все працює, - каже Віктор Шакирзян, секретар Рівнеради

Також приєднався до підтримки військовослужбовців Рівненський завод будівельних матеріалів. З першого дня повномасштабного вторгнення керівництво та працівники заводу допомагають бійцям на фронті. Передають харчові продукти, медичні препарати. Тепер розпочинають відправку дронів.

Ми чітко розуміємо, як соціально відповідальний бізнес, те, що Україна воює, а тил працює. І сьогодні ми маємо можливість будуватися, маємо можливість працювати, забезпечувати робочими місцями своїх людей, сплачувати податки завдяки тому, що сьогодні фронт надійно захищає нас, - каже Олена Ярощук, виконавчий директор Рівненської продуктової компанії 

Разом з підтримкою громади, секретар Рівнеради Віктор Шакирзян підтримуватиме Збройні сили України надалі.

Читайте також: Рівнянка вкрала скриньку для збору грошей на ЗСУ