Президент України вручив родині загиблого рівнянина орден "Золота Зірка". Також бійцю надали звання Героя України. Мова про Назара Небожинського. Хлопцю було 23 роки. Він поклав своє життя, визволяючи село на Чернігівщині. Знищив три ворожі БМП і врятував двадцятьох побратимів.

Володимир батько Назара Небожинського 23-річного рівнянина, якого посмертно нагородили званням "Герой України". Володимир Небожинський про це дізнався у вересні минулого року, коли був саме на Чернігівщині у селі Нова Басань, де й поклав своє життя його син.

Село Нова Басань, що на Чернігівщині, було в окупації 33 дні. За визволення села відбувся лише один бій в якому і загинув Назар Небожинський. Він був навідником. Його БМП прикривала групу з двадцяти побратимів. Назар встиг підбити три ворожі БМП, але остання з них встигла вистрелити.

На честь Героя, у селі Нова Басань назвали вулицю та встановили пам'ятну дошку. Це ж саме зробили й в Рівному. Батько Назара — Володимир показує всі зібрані нагороди Назара за роки служби. Тепер тут є і найголовніша — Герой України. 

Читайте також: Четверо Захисників з Рівненщини стали до лав Небесного війська