Парковки на пожежних гідрантах. Рівненські рятувальники вирішили перевірити вулиці міста на доступ до люків. У підземних колодязях знаходяться пожежні гідранти призначені для подачі води у разі пожежі. Через паркування автомобілів, дістатись до таких люків практично неможливо. Ольга Данілюк теж перевіряла.

Ось так між машинами рятувальники намагаються встановити на пожежний гідрант колонку. Хоч усе вийшло, втім вогнеборцям така парковка все ж клопоту завдає.

Працівники ринку жодних проблем у цьому не вбачають.

Натомість продавці цією стоянкою незадоволені.

Після перевірки на ринку пожежного гідранта на доступність рятувальники їдуть на наступну локацію. Хоч встановити колонку тут також вдається, проте певні недоліки все ж є.

Однак, будь-якого покарання за паркування як на пожежному гідранті, так і біля нього не існує.

Саме тому притягнути до відповідальності власника автівки на вулиці Литовській не можна, попри те, що його авто заважає встановленню колонки. Трішки краща ситуація біля пожежного гідранта на вулиці Коцюбинського. Тут власники авто припаркувалися поряд із люком.

В місті близько тисячі пожежних гідрантів. І майже біля кожного спостерігається аналогічна ситуація.

Тому сподіваються на розуміння рівнян. Адже від неправильної дії одного водія, у разі пожежі, залежить життя та майно — інших.

Читайте також: У Рівному з будинку випав чоловік