Аби підтримати одна одну. У Рівному зібралися дружини полеглих військових. Організувала зустріч спільнота "Ми разом" у рамках проєкту "Єднання". Жінки обговорили проблеми з якими стикаються вони та їхні діти. Більше, далі у сюжеті.

Пані Тетяна - дружина полеглого українського військового Андрія Марчука. Чоловік 1 березня 2023 року мобілізувався до ЗСУ. Воював у найгарячіших точках.

Нині, Тетяна прийшла на зустріч дружин полеглих Героїв. Тут жінки діляться своїми історіями, підтримують та допомагають одна одній.

Юлія Селютіна адміністратор спілки дружин загиблих Героїв "Ми разом". Жінка приїхала з Києва, аби провести лекцію про подолання психологічних проблем дітей.

Спільноту дружин загиблих Героїв створили на початку війни. Спершу жінки ділились проблемами та порадами онлайн. Нині ж вирішили їздити по містах України та проводити зустрічі, аби зблизитись між собою. Проєкт отримав назву "Єднання".

Організатори планують й надалі проводити подібні зустрічі у різних куточках країни. До слова, у спільноту "Ми разом" входить 4 тисячі дружин полеглих Героїв.

Читайте також: На Рівненщині в ДТП постраждав малолітній мотоцикліст