На Рівненщині провели останнім земним шляхом двох захисників, які загинули у бою за Україну. Про це повідомляють в Рівненській ОДА.

У Вараші попрощалися з 39-річним Віталієм Харченком. Чоловік народився у Вараші, навчався в місцевому ліцеї №3. Працював водієм на Рівненській АЕС. З перших днів повномасштабної агресії, за покликом серця, Віталій встав до армійських лав для захисту України. Боєць із позивним «Інженер» служив головним сержантом 1-го єгерського батальйону 68-ї окремої єгерської бригади ім.Олекси Довбуша. 26 квітня, під час бойового завдання на Донеччині, Віталій загинув. Без батька залишився 8-річний син…

В Антонівській громаді схилили голови над загиблим захисником Анатолієм Кульковцем. Старший солдат, стрілець 1 стрілецького батальйону загинув на Донеччині 25 квітня під час виконання бойового завдання. Він отримав поранення, несумісні з життям. У мирний час чоловік працював ветеринаром у селі Великі Цепцевичі. Анатолій пішов служити у лави ЗСУ за мобілізацією ще у січні 2023 року. На війні допомагав рятувати поранених побратимів. У нього лишилася дружина та неповнолітня донька.