Працівники Рівненської АЕС придбали 41 генератор для Харкова. Про це повідомляють в Рівненській обласній державній адміністрації.

У межах акції «Подаруй світло Харкову» колектив Рівненської АЕС організував збір коштів та закупив 41 генератор. Потужність приладів становить 5-10 кВт, а загальна сума – понад 1 млн грн.

Тиждень тому звернулася до атомників з проханням підтримати Всеукраїнську акцію та допомогти Харківщині, яка потерпає від ракетних ударів. А вчора вантаж з енергетичною допомогою відправили до Харкова. Щира подяка керівництву станції, профспілці, нашим атомникам та волонтерам ГО «Енергія Перемоги» за підтримку та допомогу, - розповіла начальниця Вараської міської військової адміністрації Людмила Мариніна.

У Харкові через постійні ворожі атаки виникли серйозні проблеми з електропостачанням. Рівненщина активно долучилися до збору допомоги. Загалом в області зібрали понад однієї тисячі джерел альтернативного живлення. Зібрану допомогу особисто передав начальник Рівненської ОДА Олександр Коваль під час робочої поїздки на Харківщину.

Читайте також: На Рівненщині діє чотири Центри життєстійкості