Адже дівчину, як стверджує її мати, виставили із лікарні у капцях і з катетером у руці, а представники "Рівнеелектротрансу" мало того, що брутально повелися з дівчиною, навіть і не вибачились за інцидент. Втім кожна зі сторін має свою правду.

Минулого понеділка дочка пані Лариси потрапила у реанімацію обласної дитячої лікарні з електротравмою. Студентку вдарило струмом у тролейбусі. Та вже наступного дня, після розмови дівчини із журналістами її виставили із лікарні, говорить мати потерпілої, хоча перед цим медики мали переводити дівчину у соматичне відділення.

Телефоном головний лікар закладу Георгій Думановський пояснив, що медики не проганяли пацієнтку. Її просто перевели під спостереження лікарів за місцем проживання. Адже стан її був задовільний. Не лише це обурило дівчину та її матір. Коли Марію вдарило струмом жінка-водій тролейбуса, замість того щоб допомогти, накинулась на неї з образами. Після усього що сталося мати потерпілої звернулася до місцевих депутатів. Ті вирішили заслухати на профільній комісії керівника "Рівне електротрансу" Степана Загинея. Він у свою чергу пояснив - тролейбус був справним і досі рухається по маршрутах. А карати його водія - немає за що.

Підприємство готове виплатити матеріальну компенсацію Марії Опанасю, правда за рішенням суду. Тим часом постійна комісія з питань транспорту і зв'язку Рівне нської міськради клопотатиметься на сесії, щоб безпечність рівненських тролейбусів перевірило ДАІ.