Дві українських жінки привезли для рівненських дітлахів інтерактивну дошку, книжки, диски та комп'ютери. Усе це для вивчення іноземної мови. Діти пообіцяли благодійницям вчитися лише на одинадцять.

Рівнянка Вікторія й киянка Ірина живуть у Лондоні. Але на Великдень навідалися додому і не з порожніми руками, а з гостинцями для "особливих дітей". Інтерактивна дошка, підручники, диски, комп'ютери — це допоможе дітлахам краще навчатися, переконані дівчата та педагоги.

Щоб рівненські "особливі діти" могли навчатися за сучасними технологіями, їхні благодійниці протягом півроку збирали кошти. Тому організували пік-нік та благодійний вечір.

В результаті назбирали три тисячі британських фунтів або тридцять тисяч українських гривень. А ще купу знижок. Подарунки рівненській малечі сподобалися. Своїм благодійницям на знак вдячності вихованці "Особливої дитини" розповідали вірші й співали пісень. Нині вони знають небагато слів англійською мовою. Але хочуть її вивчати.

Тепер з новими підручниками, комп'ютерами вчитися дітям буде цікавіше, переконані волонтерка. Самі діти пообіцяли бути ще стараннішими у навчанні.