Мільйони переглядів у тік-тоці. Мова про собаку, яка має шалену популярність у соцмережах. Пес породи чау-чау живе у рівненській родині. Як домашнього улюбленця зробили відомим, розповість Ольга Данилюк

Чау-чау на імя Моллі стала зіркою тік-току. Відео з нею набирають більше мільйона переглядів. А починалося усе із публікації де Моллі заплуталася у трояндах.

Перше відео, яке сподобалося глядачам це де Моллі заплуталася в розах, які ще не були обрізані з осені і вона настільки заплуталася, що три рази шерсть була перекручена в тих розах, тато був поряд, я кричу неси ножовку і ми так зрізали. Це було таке перше відео, яке наштовхнуло нас знімати далі, - розповідає Оксана Шнайдер, власниця Моллі.

І тепер на її сторінці можна побачити відео де Моллі будить Єву до школи. Та зустрічає зі школи.

Мені здається Моллі знає розклад всіх уроків, як тільки підходить час забирати вона сидить вже в порозі і їде по Єву, - каже Оксана.

Відео з Моллі підіймають настрій глядачам, про, що вони пишуть в коментарях під публікаціями.

"Дякую за ваші відео, під час перегляду ваших відео ми забуваємо про жорстоку реальність сьогодення". Тобто, багато хто дивиться наші відео і забувають про війну, про негатив.

Та найголовніше Моллі є розрадою для власних господарів.

Це як антидепресант, наш будинок наповнений любов'ю. Не так сумно, ми думаємо менше про негатив, вона часто нас радує, ми більше посміхаємось, ми більше гуляємо, - ділиться Оксана.

Хоча спершу жінка була проти собаки в хаті.

Це велика відповідальність. Єва збирала гроші з коляд, дня народження і каже, "Мамо, я назбирала повну суму. Їдемо по собаку". І 31 грудня ми поїхали зробити такий подарунок для всіх. Звичайно я розраховувала, що відповідальність буде лягати на Єву, вона буде вигулювати, але я ще не розуміла розміри цієї собаки і те, що таке маленьке дитя вигулювати собаку не зможе. Тому весь обов'язок на мені, о 6 ранку я іду гуляти, ввечері я, кожну хвилинку вільну я іду гуляти, - каже Оксана.

Власниця чау-чау каже, Моллі розуміє членів родини з пів слова, вона дуже розумна та знає багато команд.

Жінка додає, Моллі народилася справжньою дівчинкою, оскільки дуже любить митися. Тому цю процедуру роблять їй майже годину. Щоправда більше двох разів на тиждень цього робити не варто. Щоб її висушити потрібно витратити 3 години. Розчісують її щодня та не менше ніж раз на тиждень чистять зуби. Харчується вона сухим кормом, оскільки ця порода дуже схильна до алергій.

Вона дуже дружня, зі всіма хоче погратися, до всіх біжить, особливо до їжаків і котів, грається зі всіма собаками, не агресивна зовсім. Сама добра собака, сама ніжна. Це дуже комфортна собака для квартири, на неї навіть немає за що насваритися. 

До слова, у Моллі хороший родовід та є увесь необхідний пакет документів. Тому невдовзі родина її планує залучати до виставок собак не лише в Рівному, а й і в інших містах України.