Порівняно з кількома іншими обласними центрами. У нас вже традиційно відбувся парад. Кількатисячна колона на чолі з керівниками міста та області пройшла центральною частиною міста і до кладовища, що на Дубенській. Море квітів та привітань, а ще слова подяки ветеранам.

Не зважаючи на роки багато ветеранів кожного року у День Перемоги урочистою колоною самостійно йдуть до військового меморіалу. Кажуть, в такий день, якась невидима сила допомагає їм подолати кілометрові маршрути вулицями Рівного. Зі слозами на очах згадують перепетії війни, загиблих товаришів та момент, коли радянське інформ бюро оголосило про капітуляцію нацистської Німеччини.

Наймолодше покоління теж прийшло вшанувати ветеранів, про величний подвиг діти знають з розповідей батьків та кінофільмів.

Обіцяє пам'ятати подвиг ветеранів і місцева влада. Обласна рада прийняла програму підримки ветеранів під назвою "Ветеран", яка передбачає допомогу ветеранським організаціям.

Приєдналися до урочистої ходи і теплих слів подяки ветеранам депутати Верховної Ради України.

Ветерани ж сподіваються, що держава таки не забуде своїх героїв. Адже їх залишилось мало, а турбота зможе додати їм ще багато років життя.