І поки Президент звітує у Рівному продовжуються власні реформи. До лав потенційних безробітних мають змогу від нині приєднатися ще з пів сотні працівників Рівненської друкарні.

Нині вранці люди прийшли на підприємство аби попрацювати, втім їх туди просто не пустили. Люди обурені, про звільнення їх ніхто не попереджав. А вони хочуть аби все було за законом.

Вже пів дня на спекотному сонці під стінами рідного закладу стоять працівники ВАТ "Рівне нська друкарня" . Перша зміна нині о 8 ранку прийшла на прохідну втім їх туди просто не пустили.

Голова профспілки показує наказ директора друкарні - про те, що її працівники протягом трьох днів не допускатимуться на роботу.

Люди кажуть - їм повідомили, що приміщення опечатані, і тому заходити туди не можна. Однак під натиском натовпу охорона не втримує і обурені працівники друкарні опиняються на території підприємства (маленький люфт). Через цю діру в стіні, люди кажуть вивезли обладнання. Тепер вони просто не знають, що їм далі робити. Адже їм і так вже два місяці не виплачують заробітної плати.

Виконуючого обов'язки директора друкарні Миколи Щерби на робочому місці не виявилося. А лишень почувши по телефону про обурення працівників кинув трубку та відтоді ігнорував усі дзвінки. (маленький люфт) Люди кажуть - із таким станом не миритимуться. Вже нині напишуть листа до прокуратури із вимогою розібратися з підприємством та примусити його керівництво ставитися до працівників відповідально та виключно із усіма нормами діючого законодавства.