Так шостий тролейбус називають його пасажири. Об'їжджаючи майже половину Рівного він везе людей до Городка. На шостому маршруті він один. Тому, зазвичай побачити його можна вкрай рідко, а проштовхнутися до салону ще важче.

Так щодня штовхаючись і наступаючи один одному на ноги пасажири тролейбусу за номером шість їдуть на роботу. О сьомій годині ранку журналісти першого місцевого вирішили також проїхатись від зупинки поблизу Парку "Хіміка" що на Ювілейному до села Городок, але ще за дві зупинки до виїзду з міста у електротранспорті яблуку ніде впасти. Люди кажуть, така штовханина тут щоранку.

Пан Загиней в свою чергу пояснює: тролейбус — це соціальний транспорт, не окупляється, а тому і доводиться випускати на маршрути такі старі машини.

Невдалим пасажири називають день, коли людей на зупинці зібралося небагато. А от в понеділок чи п'ятницю заїхати на роботу в Городок практично нереально. Степан Загиней розповідає, за маршрутом номер шість їздить стільки тролейбусів, за скільки платить райдержадміністрація, тобто за один. І то цей один рейс є збитковим.

В середньому за одну годину роботи тролейбус під номером шість завдає комунальному підприємству збитків на суму понад п'ятдесят гривень. У райдержадміністрації пояснили, коштів у бюджеті на додатковий тролейбус просто нема. І поки їх не буде люди змушені їздити на роботу стоячи на одній нозі.