Ефіопські племена каро, хамер, ерборе та мурсі у звичних для них а не для нас умовах життя. Тепер їх можна побачити просто в нашому місті. Персональна виставка київської фотохудожниці Наталі Компанцевої відкрилась в галереї "Сальвадо Далі".

За жанром знімки досить різноманітні: фотопортрет, етюд, замальовка. Тут і закарбована мить, віддзеркалені біль і радість, трагедія і щастя. Це — уміння побачити глибину пристрастей, душевних переживань, одвічні проблеми людського буття, каже ініціатор виставки - фотохудожник Олександр Купчинський. Коли вперше побачив роботи - відчув себе в Африці.

З фотокамерою Наталя Компанцева об'їздила не лише всю Україну, а й побувала в багатьох куточках земної кулі. Результат — численні виставки, десять із них персональних, участь у конкурсах і високі нагороди. Нині — вона член Міжнародної асоціації фотомистецтва, член національної спілки кінематографістів України і член національної спілки фотохудожників України. Мандрівкою Ефіопією задоволена, каже, отримала багато яскравих вражень.

Для фотомайстрині всі люди як пацієнти, що потребують допомоги, ліків, співчуття. А, пропонована виставка - не підсумок, а тільки черговий поштовх до нового творення.