Огляд найцікавіших подій за тиждень.

Понеділок: 22.08.11 У Костополі рецидивіст зґвалтував 18-річну дівчину Це сталося коли вона поверталася з відпочинку додому. Зловмисник напав на неї зі спини, завдавши кілька ударів. Після цього зґвалтував. Утім, дівчина не розгубилась і відразу звернулась до правоохоронців. Затримати ґвалтівника вдалося за кілька годин.

Вівторок: 23.08.11 У Рівному велосипедист збив 90-річну бабусю Із травмами голови жінка потрапила до лікарні.Ця дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Степана Бандери.

Четвер: 25.08.11 Нові подробиці у справі про вибух гранати у Рівному: у міліції розповіли про походження гранати та стосунки між загиблим та потерпілими Стали відомі нові подробиці у справі про вибух гранати у Рівному, який забрав життя однієї людини, а ще двох – поклав на лікарняні ліжка. Нагадаємо, це сталося вночі 17 серпня поблизу багатоповерхівки на вулиці Макарова, 28.

П'ятниця: 26.08.11 Працівникам ДАІ не подобається норма закону, яка дозволяє водіям не передавати водійське посвідчення в руки інспектора Колізія виникла у зв’язку з нещодавно прийнятими змінами до законодавства. Нагадаємо, нині водій повинен лише «пред’явити посвідчення для перевірки» на вимогу інспектора.