Свідками майже комедійної дорожньо-транспортної транспортної пригоди стали рівняни, які у вівторок пообіді знаходились поблизу «Приватбанку» на вулиці Грушевського. Тут практично некерована асфальтоукладальна машина врізалась у припаркований ягуар, який протягнула кілька метрів і лише тоді зупинилась.

Водій легковика в цей час знаходився у банку – неприємності для нього почались зі звуку сигналізації.

Розбудили асфальтоукладальника, каже Олександр, лише виливши йому на голову воду. Чоловік мав усі ознаки алкогольного сп’яніння – опитати його працівникам ДАІ виявилось нелегко адже потрапивши в автомобіль для оформлення ДТП, він відразу приліг.

Медики наркодиспансеру підтвердили: асфальтоукладальник був напідпитку. Рівень алкоголю в його організмі становив 3,66 проміле, що у 18 разів перевищує допустиму норму, - повідомили в обласному відділі ДАІ. На 37-річного рівнянина Сергія, який займає посаду водія-асфальтоукладальника підприємства міськ-ШЕУ, працівники ДАІ склали відразу два адмінпротоколи: за керування напідпитку та скоєння ДТП. Тепер чоловіку залишається сподіватись, що його керівники застрахували спецтехніку від подібних випадків адже збитки водій «Ягуару», лише за попередніми підрахунками, оцінив не в одну сотню доларів.