Переважно це підприємці. Голова Народної колегії акції, депутатка Верховної ради України Наталія Королевська сьогодні побувала на Рівненщині і закликала приєднатися і висловити своє ставлення до чинної влади усіх, кого стан справ у державі не влаштовує.

Золотовалютний запас, земля і газова труба - три кити, на яких стоїть майбутнє української держави, сьогодні у небезпеці, каже голова парламентського комітету з питань промислової і регуляторної політики Наталія Королевська. Вперше за усі роки незалежності Україна може їх втратити, переконує депутатка, мовляв, раніше недоторканий золотовалютний запас вже продається, на черзі інші два стратегічні ресурси. Наталія Королевська переконана, доки цього не сталося, владу потрібно зупинити. І зробити це можуть тільки люди з активною громадянською позицією. Таких Всеукраїнська громадянська акція "Вперед" закликає висловитися 1 грудня.

Лідери акції "Вперед" закликають 1-го грудня хоч ненадовго закрити робочі місця і повісити таблички про переоблік. Організатори сподіваються, що в рамках всеукраїнського страйку 1 грудня на роботу не вийдуть близько 200 тисяч підприємців. І обіцяють, що у разі відсутності реакції з боку влади, Всеукраїнська громадянська акція набиратиме серйозніших обертів.