Традиційний конкурс "Перлина Рівного" цьогоріч знову матиме поповнення. Агенція "Арт моделс" організує окрім традиційного, дорослого і другий дитячий конкурс краси "Перлинка Рівного".

Від красунь вже очікують анкети, їх можна надсилати на відповідні групи у соціальних мережах. Назвати точну дату проведення п'ятого ювілейного конкурсу краси "Перлина Рівного" організатори поки не можуть. У планах — кінець літа, аби приурочити його до Дня Незалежності та Дня міста. Кількість претенденток на звання найкрасивішої дівчини обласного центру поки також невідома.

А от з датою проведення дитячого фестивалю "Перлинка Рівного" організатори вже визначилися. І третього червня, до Міжнародного дня захисту дітей запрошують всіх в парк культури та відпочинку Ім. Тараса Шевченка помилуватися талантами юних красунь. Минулорічна переможниця "Перлинки Рівного" п'ятирічна Даринка Ковтонюк вже готова передати корону своїй наступниці. На Міжнародному дитячому конкурсі краси " Різдвяний янгол", який відбувався у Полтаві, юна рівнянка посіла друге місце. Свій коронний номер "Молитву за маму" цитує спеціально для глядачів Першого місцевого.

Обмежень для участі у конкурсах краси крім вікових практично немає. У "Перлині Рівного" зможуть взяти участь дівчата від п'ятнадцяти років, а у "Перлинці Рівного" діти від п'яти років.