Сильні морози на Рівненщині змінилися снігопадами. Сніг на вихідних створив чимало незручностей на дорогах. В обласному центрі їх чистили здебільшого на центральних вулицях, нарікають водії. Пішоходи ж скаржаться на непосипані тротуари. Тим часом комунальники виправдовуються, через мороз не можуть задіяти всю дорожну техніку.

Ось так гальмує маршрутка на непосипаній зупинці на вулиці Мірющенка. Інше маршрутне таксі зупиняється посеред дороги, аби не вдарити перше, чим створює затор. І такі випадки у місті не поодинокі, кажуть водії автобусів. Мовляв, дороги розчищені тільки у центрі. А піском комунальники зранку посипали лише частину вулиць, та й то тільки на перехрестях, нарікають водії.

Міські дороги й справді слизькі. Так вулиця Відінська, поблизу кільця — справжній каток. Автомобілі ледь їдуть. Не краще і пішоходам. Нарікають на відсутність піску на тротуарах та нерозчищені вулиці.

Приватний сектор, як завжди, пасе задніх. Вулиці у снігу, розбивають його колесами автомобілі. Комунальники від офіційних коментарів на камеру вже відмовляються. Мовляв, часу нема. Телефоном розповіли, що ситуація з розчищенням міста складна. Тринадцять одиниць техніки та 14 робітників прибирають першочергово центральні вулиці міста. Інші можуть і почекати. Дороги та тротуари сіллю не посипають через мороз. Як складеться ситуація далі, передбачити не беруться. І додають, як би вони не працювали — всім мешканцям міста все одно не вгодиш.

Якщо потрібно прибрати сніг у дворі, тоді завітайте на сайт фірми "Техномиссия". Тут є продажа снегоходов Yamaha які легко допоможуть прибрати снігові замети з Вашого подвір'я.