Зате Європа стала до нас трохи ближчою. Від завтра у Рівному запрацює пункт прийому візових анкет. Щоб отримати польську національну візу чи шенген, більше не потрібно буде їхати до Луцька. Працівники рівненського візового пункту прийматимуть заяви, робитимуть фото, реєструватимуть анкети та відкриватимуть страховий поліс.

Пункт прийому візових анкет у Рівному відкрився на вулиці Симона Петлюри 22. Сьогодні він приймає тільки гостей. Від завтра обслуговуватиме всіх охочих поїхати закордон. Працівники представництва зможуть прийняти більше ста мешканців Рівне нщини щодня.

У рівненському пункті можна буде подати заяву про видачу шенгенських віз та польських національних.Також зробити необхідні фотографії, ксерокопії, придбати страховий поліс та здійснити банківські платежі. Якщо все добре то вже за тиждень можна отримати візу.

Рівне нський візовий пункт обслуговується іноземною фірмою. Вона виграла тендер на надання послуг візового аутсорсінгу.

Візовий пункт братиме оплату за свої послуги у сумі майже 200 гривень, а також 35 євро за шенгенську візу та 20 за польську національну. Незабаром тут можна буде подавати документи і на отримання шопінг-віз для здійснення покупок у Польщі.