Обласні чиновники для цього вже підписали угоду з представниками районних рад та сільськими головами, на території яких є принади, потенційно привабливі для туристів. Загалом на Рівненщині планують відновити двадцять п'ять історичних та архітектурних пам'яток.

Дивовижна жива огорожа з дерев, яка утворилася над колією у вишуканий лісовий коридор. Його називають не інакше, як "Тунель кохання". Знаходиться він у Клевані. Його внесли до програми збереження, впорядкування та відновлення туристичних об’єктів Рівне нщини. Що тут будуть відновлювати поки невідомо. А це інший туристичний об'єкт, Клеванський замок, який також внесений до цієї програми. На його відновлення та реконструкцію потрібно не один мільйон гривень.

Аби старі туристичні об'єкти стали привабливими для туристів, обласні чиновники підписали угоди з десятьма районами Рівне нщини та сільськими головами. Але де взяти на це гроші очільники сіл не знають.

Та чи долучаться меценати до відновлення туристичних об'єктів без особливої вигоди для себе - обласні чиновники не знають.