В НВК №1 для дітей організували спортивне свято "Козацькі забави". Всього зібрали дві команди, в які ввійшли вихованці закладу разом із батьками. Вправність підростаючих "козачат" перевіряли в різноманітних естафетах та конкурсах.

Родина Фрончуків з радістю погодилася на участь у сімейних змаганнях. Дорослі кажуть, бігали, стрибали до-дитячому вже давно, але зроблять усе можливе, аби принести перемогу своїй команді. Бо такі змагання, переконані, об'єднують не тільки дітей, а й батьків.

Спортивне свято „Козацькі забави" для вихованців НВК №1 організовують вже вдруге. Цьогоріч захід приурочили до свята Покрови, щоб випробувати сили підростаючих „козачат”. Загалом на змагання зібрали дві команди із старших груп вихованців дошкільного закладу, та їхніх батьків. Змагатись краще, аніж нидіти за комп'ютером, переконані організатори. І хоч в цих змаганнях головне не перемога, учасники пройшли серйозну підготовку.

Учасники змагань – команди „Орлята” та „Стріла” проявляли свою вправність у стрибках в мішках, та різноманітних спортивних естафетах. На ігровому майданчику діти змагались по-дорослому, а батьки раділи як дошкільнята.