Рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" назвав імена переможців. Нагородили молодих лідерів на святковій вечірці.

Рейтинг - це частина підготовки до першого Форуму молодих лідерів Рівне нщини, який відбудеться у Рівному цими вихідними. Організатори - молодіжна організація "Smart People" - щоразу прагнуть створювати нові майданчики для спілкування активної молоді.

Претендентів на перемогу в рейтингу було чотири десятки. Переможців - двадцять. Десятьох обрали інтернет-користувачі, проголосувавши на порталі OGO.ua, а ще десятьох - експерти і партнери проекту, проаналізувавши анонімні анкети учасників.

Своїх переможців назвала і газета "ОГО" - для них створили окрему номінацію "Вибір "ОГО". Засновник тижневика не приховує захоплення енергійністю переможців.

Серед переможців є і студенти-першокурсники, і молоді лідери зі стажем. Зураб Кантарія у громадській діяльності не один рік - тож має власні побажання новачкам.

Підприємці і студенти, науковці і митці - серед двох десятків переможців молодь різна за родом занять, але всіх об'єднує захопленість своєю справою.

Бачити можливості у навколишньому житті побажали молодим лідерам організатори рейтингу. А переможці, в свою чергу, обіцяють: про їхні досягнення Рівне нщина почує ще не раз.