Під час традиційного огляду-конкурсу художньої самодіяльності творчі колективи восьми підліткових клубів танцювали, співали, показували вистави та усе, чому навчились за рік. Про те, чим займається молодь на дозвіллі не витрачаючи батьківських коштів, адже ці гуртки є безкоштовними.

У Рівному функціонує 17 підліткових клубів різноманітного напрямку, у яких займається майже дві з половиною тисячі дітлахів. Сьогодні свої доробки за рік презентують 8 клубів, гуртки яких мають переважно художньо-естетичний напрямок. Серед них і театральний гурток підліткового клубу "Фантазія". Його керівник Валерія Ольшевська працює з дітьми вже 30 років. Зі своїми вихованцями виступає у лікарнях, школах, дитячих садочках, на сцені лялькового театру та на фестивалях у різних містах України. Театральним мистецтвом, говорить жінка, захоплюється все більше юних рівнян.

На великій сцені молодша група театрального гуртка показує виставу Василя Симоненка "Подорож у країну навпаки". Одну із ролей виконує Юля. Театральний гурток підліткового клубу "Фантазія" дівчинка відвідує вже два роки. Увесь вільний час вона приділяє сцені. У майбутньому, говорить, стане актрисою.

Окрім театральних вистав на сцені звучали пісні, виступали танцювальні колективи, грали діти і на музичних інструментах. Подібний огляд-конкурс необхідний не лише вихованцям гуртків, а й тим дітям, які ще обирають, чим зайнятись на дозвіллі - переконані у профільному управлінні.

По завершенню заходу компетентне журі обрало кращих. А подарунки отримали усі підліткові клуби.