У реєстраційно-екзаменаційних пірозділах створили "Пільгові вікна". Вони перш за все розраховані на людей похилого віку та пільгових категорій. На території Рівненської області видано 12 тисяч 500 посвідчень водія, з яких 7 тисяч 500 – замінено зі старого зразка на нові.

Рівнянин Юрій Лаворик свої перші права отримав ще у 1966 році. Відтоді міняв їх лише один раз. Сьогодні прийшов аби замінити старе посвідчення на нове. Зізнається він не професійний водій, однак їздить на авто постійно.

Через велику кількість охочих замінити права чимало людей старшої вікової категорії, хворі, ветерани. Тому керівництво Департаменту ДАІ МВС України прийняло рішення про виділення окремих вікон прийому документів на обмін посвідчень водія для осіб, які мають відповідні пільги. Це, кажуть фахівці, сприятиме швидкому здійсненню процедури, тож люди зможуть у зручний для себе час обміняти водійські посвідчення.

«Пільгові вікна» створені у всіх реєстраційно-єкзаменаційних підрозділах Рівне нської області. При собі необхідно мати - паспорт, медичну довідку, дві фотографії 3*4, посвідчення водія та екзаменаційну картку. Вартість заміни на нове посвідчення - 198 грн.