Всесвітній день пошти

Іменини святкують: Єфрем, Іван, Тихон

 

В цей місячний день необхідно бути обережними із інформацією що надходить, тому що приходить маса спокус і легко піддатися різним впливам. Гарний день для побудови творчих задумів і поганий - для початку справ. У цей день нас можуть чекати крадіжки й втрати.

Не зайвим буде розділити навколишніх вас людей на тих, хто допомагає, і тих, хто заважає вам гармонійно розвиватися, і уникати представників другої категорії, тому що їхній вплив у цей день найбільше сильний.

Укладені в цей місячний день шлюби часто виявляються помилкою й закінчуються розлученням, а іноді перетворюються й у катастрофу особистого життя.

У бізнесі день сприятливий для внутрішніх змін та перестановок.

День сприятливий для системи травлення, тому можна довіритись своїм смакам та добре і смачно поїсти. Голодування протипоказане.

Стрижка цього дня приведе до збільшення власності, - ви станете трішки заможнішими.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день варто присвятити роботі над своїми якостями та їхньою трансформацією. Спробуй відмовитися від звичної поведінки і перебороти свою впертість. Проаналізувавши свої результати, ти зрозумієш, що витрачаєш набагато більше сил і часу через свою впертість. Вчися працювати в команді, - це принесе найкращі результати.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні твої емоції і почуття занепокоєння можуть перешкодити в досягненні цілей. У другій половині дня тобі доведеться вирішувати складне фінансове питання. Довірившись своєму професійному досвіду, ти зможеш вийти з важкої ситуації. Вільний час присвяти релаксації і духовним практикам або роздумам.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти будеш в центрі уваги колективу. Твої ідеї підтримає керівник, надавши комфортні умови для роботи. Стережися заздрісників і таємних ворогів. Не всім до душі твоя слава, тому приховуй свої плани від конкурентів. У другій половині дня на тебе чекають непередбачені витрати, пов'язані з сім'єю.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – день принесе удачу комерсантам і фінансистам. Тобі варто залучити старі ділові зв'язки з впливовими особами. Не бійся попросити про підтримку, спробуй подолати надмірне самолюбство. У другій половині дня постарайся навести порядок на робочому місці. Позбувшись зайвих предметів, ти відкриєш шлях енергії успіху.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день буде напруженим і важким в емоційному сенсі. Провокація з боку недоброзичливців може підірвати твій авторитет. Не варто реагувати на критику на свою адресу. Сьогодні не найкращий день для війни за справедливість. У другій половині дня будь уважніше в роботі з документами та укладенням договорів.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – день ефективний для освоєння нової інформації та навчання. Відвідування тренінгу з особистісного росту дасть гарний результат. У другій половині дня тобі варто обговорити свої наміри з керівництвом. Не варто підганяти події, вчися витримці. Від твого внутрішнього спокою залежить вдале вирішення важливого питання.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сприятливий день для вирішення питань, пов'язаних із нерухомістю. Намагайся не панікувати у складній ситуації, всі проблеми вирішаться. У другій половині дня твій старий друг надасть потрібну послугу. Не варто розголошувати свої плани колегам і керівництву. Спочатку зроби діло, а потім говори про  результати.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Стосунки з новими партнерами принесуть фінансовий прибуток. Не втрачай часу, дій швидко і рішуче, тоді все вийде. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівника. Використовуй ситуацію, що склалася, щоб подвоїти  прибуток.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – день буде складний, тому не варто засмучуватися і займатися самоїдством. Несподівані перешкоди можуть тебе спантеличити. Наберися терпіння і відклади нерозв'язні проблеми. Займися тією діяльністю, яка тобі легко дається. У другій половині дня тобі надасть допомогу особа, на яку ти навіть не розраховуєш.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день буде вдалим і прибутковим. Інвестуй кошти в саморекламу і своє просування. Час набирати обертів і обганяти своїх конкурентів. Звернувшись за порадою до керівника, ти отримаєш важливу інформацію. Щоб досягти найкращих результатів, припини звертати увагу на критику своїх колег.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – ти будеш в центрі уваги завдяки випадково сформованій ситуації. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити про премії з керівництвом. Твої колеги можуть втягнути тебе в інтригу. Не варто нікого підтримувати, тримайся осторонь пліток і конфліктів. Увечері запроси в гості друзів, щоб розслабитися і весело провести час.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівником. Намагайся не проявляти агресії, інакше може вибухнути серйозний скандал. Важливі зустрічі краще перенести на інший день. У другій половині дня на тебе чекає приємна звістка від родичів. Вільний час присвяти спілкуванню з близькими людьми.

 

 

 

 

Дозвілля

„Все включено” 2

„Гравітація”

„Іван Сила”

“Сліпа удача”

„Пристрасті Дон Жуана”

„Звичка розлучатись”

 

 

„Іван Сила”

„Навколо футболу”

„Все включено 2”

“Сліпа удача”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

„Звичка розлучатись”

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)