Ще із квітня ведеться активне обговорення питання знесення незаконних кіосків у місті Рівне. Раніше уся "боротьба" зводилася лишень до обговорення. Тепер же на засіданні Рівненського міськвиконкому міський голова Володимир Хомко заявив про рішучі дії - знесення перших 5 кіосків.

Про це повідомляє портал OGO.ua.

- Затримка була у тому, що кіоски повинні були забезпечити відключення від мереж, а це зайняло трохи часу - пояснює міський голова Рівного Володимир Хомко. - Тепер у нас є все для того, щоб розпочати демонтаж. Тому до кінця тижня можна чекати, що перші 5 незаконних кіосків буде знесено.

Нагадаємо, що місцеві обранці нарахували у Рівному 122 незаконних кіоски, які повинні знести. Після тривалого обговорення у вересні на засіданні виконавчого комітету Рівне нської міської ради затвердили перелік незаконно встановлених кіосків.

Першими 5 претендентами на знесення стали:

- Кіоску хлібо-кондитерської продукції на бульварі Незалежності (навпроти вулиці Словацького);

- Кіоску з продажу морозива на вулиці Короленка (біля обласної бібліотеки);

- Кіоску продовольчих товарів на вулиці Мірющенка, 60;

- Кіоску по ремонту взуття на провулку Парковому (біля будинку № 10);

- Павільйону непродовольчих товарів на вулиці Дубенській (кінцева зупинка тролейбуса №2)."

Сьогодні, 9 жовтня, стало відомо: на виконання рішення виконавчого комітету Рівне нської міської ради №144 від 17.09.2013 року «Про звільнення території міста Рівного від незаконно встановлених тимчасових споруд» завтра, 10 жовтня 2013 року управління житлово-комунального господарства буде здійснювати демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд, починаючи із кіоску продовольчих товарів, що на вул. Мірющенка, 60 (біля гуртожитків НУВГП).

Збір біля навчального корпусу №7 навчального корпусу НУВГП, що на вул. Мірющенка завтра, у четвер, 10 жовтня 2013 о 10.00 год.