Автором переможного відео "Рівне крізь призму часу-2" став Віктор Булига, "Малим Рівненським слоном" відзначили 14-річного Якова Гумінського за ролик "Моє Рівне. Логотип".

Яків Гумінський зробив тисячу фотографій, які потім склав у слайд-шоу.

"Ще одна спроба запропонувати глядачеві трошки понастальгувати за добрим старим містом, іноді схожим, а іноді і не зовсім зі своїм наступником. Побачити, що незважаючи на плин часу, місто минулого в деяких моментах виглядає навіть привабливіше за свого спадкоємця з іншого тисячоліття. Хоча обидва вони насправді, як рідні брати, яким нічого ділити в цьому житті ..." - описав Віктор Булига свій відеоролик "Рівне крізь призму часу-2", який отримав перемогу на ІІ загальноміському конкурсі відеоробіт "Відеомарафон Моє Рівне - 730".

Нагадаємо, конкурс цьогоріч було вперше організовано та проведено до Дня міста Рівне . Засновниками відео конкурсу є МГО «КВН м. Рівного», управління сім’ї молоді та спорту рівненського міськвиконкому, громадська організація «ТАТО-КЛУБ РВ», «Рівне нський міський палац культури» та творче об’єднання «ПРОРИВ». Оргкомітет пропонував охочим виграти новенький планшетний комп'ютер та стати власником нашого місцевого «Оскара» - РІВНЕНСЬКОГО СЛОНА.