Рівне має свій стиль. До того ж особливий і не подібний ні на чий інший. Про це гордо заявили молоді місцеві дизайнери, які зібралися цієї суботи на ярмарок Мейд ін Рівне. Що ж пропонували покупцям місцеві армані та луі вітони — у нашому сюжеті.

Багатьох з них знають на території практично всієї України, а у Рівному — місті рідному — практично не помічають. Десяток рівненських дизайнерів вирішили вийти з тіні й довести загалу: вони не гірші за світові бренди. Відправною точкою став ярмарок “Мейд ін Рівне ”. Організатори кажуть: ідею творчого виходу запозичили у столиці.

Meat style шиють одяг лише з квітня цього року. Проте мають свою особливість, яка не лишає покупців байдужими. Адже створюють одяг для тих, хто не боїться бути епатажним.

На Ярмарку Made in Rivne презентували бренди молодих рівненських дизайнерів [ФОТО]

Рідне — значить домашнє, вирішили творці бренду белконі гамент й створили одяг для дому. Теплий і комфортний і водночас стильний та модний — отакий він витвір рівненських дизайнерів.

Різноманітний одяг та аксесуари, прикраси та щоденники і усе це з оригінальними принтами, візерунками й практично в єдиному екземплярі. Такий ексклюзив пропонували відвідувачам учасники Мейд ін Рівне . Сподіваються, тепер їх оцінять і у рідному місті. Адже поки рівненські вироби через сторінки у соцмережах купують здебільшого мешканці інших областей.