Міжнародний день терпимості (толерантності)

День працівників радіо, телебачення та зв’язку України


 

Іменини святкують: Анна (Ганна), Георгій (Юрій), Йосиф (Йосип, Осип)


 

День навчання, нагромадження інформації та омолодження організму. Гарний для корекції минулого, знаходження гармонії, корекції долі й роботи з часом. Добре цього дня виготовляти амулети і талісмани.

Небажано будь-що починати. Краще не рватися вперед, а оглянутися назад. Закінчувати справи також не варто. Нові знайомства несприятливі. Але це найкращий час для того, щоб вносити корективи в свою роботу і бізнес.

Це - день їжі, як і п`ятий день.

День омолодження й косметичних процедур.

Бажано сходити до перукаря, тому що стрижка цього дня принесе щастя й користь, гарний зовнішній вигляд.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто захистити себе від важкої фізичної праці. Займися чимось приємним, що піднімає тобі настрій і надихає. У другій половині дня можуть завітати гості, які тебе здивують. Варто довіритися перебігу подій і нічого не планувати. Увечері варто приготувати романтичну вечерю і подарувати приємні емоції своєму партнерові.



 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день буде емоційно напруженим і виснажливим. Тобі варто забути образи минулого, щоб не поринути в депресивний стан. У другій половині дня твої друзі приготують несподіваний сюрприз. Повеселися від душі і підніми собі настрій. Увечері варто утриматися від походу в місця скупчення людей.



 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня тобі варто виспатися і трохи полінуватися. Твій організм потребує підтримки та відпочинку. Почни загартовування або оздоровчу гімнастику, щоб привести тіло в тонус. У другій половині дня варто відмовитися від зустрічі з родичами. Сьогодні можуть виникати сімейні конфлікти і негаразди.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці варто подбати про проблеми і потреби своїх близьких. Тобі потрібно впоратися з усіма господарськими справами, щоб залишився час на приємні дрібниці. У другій половині дня намагайся уникати розбіжностей із літніми людьми. Побутовий конфлікт може зіпсувати настрій. Увечері займися процедурами з догляду за шкірою тіла.



 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня варто утриматися від великих покупок. Намагайся раціонально витрачати кошти і не купувати непотрібних речей. Слід приділити час родичам старшого покоління. Твоя увага і чуйність можуть поліпшити самопочуття близької людини. Увечері намагайся уникати різких навантажень на хребет.



 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні сміливо можеш вирушати в похід або на шашлики з друзями. Тобі не вистачає позитивних емоцій, заповни цю прогалину. У другій половині дня твій партнер приємно тебе здивує своєю турботою. Слід відволіктися від суєти й турбот і провести час у приємній обстановці. Увечері старайся обмежити вживання жирної їжі.
 



 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі доведеться виконати багато важливих завдань. Не варто розпочинати ремонтні роботи, краще викинь зайві речі. У другій половині дня спробуй знайти час для допомоги своїм родичам. Тобі потрібно поговорити з коханою людиною відверто, щоб знайти спосіб відновити пристрасть. Увечері стережися переохолодження і протягів.

 



 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня варто зайнятися господарськими покупками. Ти можеш отримати цінний приз у торговому супермаркеті. Намагайся вирішити всі господарські питання. У другій половині дня на тебе чекає гарна звістка від старих друзів. Увечері піди на концерт або в клуб, щоб зняти напругу.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ти зможеш впоратися з усіма господарськими турботами. Можна розпочати ремонт або перестановку меблів, щоб звільнити більше простору. У другій половині дня слід обережно ставитися до незнайомих людей. Не варто брати з собою багато готівки. Увечері партнер може влаштувати скандал на ґрунті ревнощів.



 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня варто зайнятися вирішенням домашніх питань і провести час із сім'єю. Тобі потрібно навчитися терпінню й стриманості, щоб уникати неприємних ситуацій. У другій половині дня постарайся відволіктися від суєти і погуляти на природі. Самотні Козероги можуть зустріти своє кохання.



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня ти зможеш впоратися з усіма поставленими завданнями. Намагайся доводити всі справи до кінця, особливо ремонтні роботи. Займися сантехнікою і наведенням порядку у ванній кімнаті. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на потреби своїх близьких. Збери за вечерею всю сім'ю, влаштуйте родинний вечір.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці тобі варто подбати про своє здоров'я і профілактику респіраторних захворювань. Постарайся відгородити себе від контакту з людьми, які негативно мислять і дратують тебе. Знайди час, щоб зустрітися з близьким другом. Твоя порада допоможе з'єднати серця люблячих людей. Увечері намагайся раніше заснути і відновити сили.



 



 



 

Дозвілля

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”



 

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”



 


 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Екватор, ТРЦ - Фестиваль вогню

Спортзал головного корпусу РДГУ - Джит кун-до в Рівному. День відкритих дверей

Сонях, театр - Комедія "Сніданок у Савої"

Драмтеатр – „Моя дружина ... , або Як повернути чоловіка”