Все через невиплату заробітної плати працівникам підприємства "Рівнеелектроавтотранс". Останній раз гроші люди отримували ще в серпні. Та й то лише 30 відсотків від усієї зарплатні. Працівники тролейбусного депо кажуть, якщо з ними не розрахуються, готові страйкувати та не виїжджати на маршрут.

Восьма година ранку. На прохідній підприємства "Рівне електроавтотранс" збираються люди. Усі працівники тролейбусного управління. Вирішують як далі жити та що робити для того аби отримати свою заробітну плату.

Люди кажуть, якщо з ними не розрахуються то тролейбуси перестануть їздити. Проте свій страйк хочуть зробити законним.

На вході до приміщення людей зустрів керівник підприємства Валентин Ткачук, який призначений на цю посаду декілька місяців тому. Директор переконує, не отримує зарплатні так само як і люди.

Але коли працівникам почнуть видавати заробітну плату Валентин Ткачук не знає. Одразу після зустрічі з колективом поїхав радитися з міським головою Рівного. Останній каже, гроші на заробітну плату є, але як завжди зависли в казначействі.

Та коли надійдуть гроші Володимир Хомко не знає. Так само міський голова не знає і що робити людям, які третій місяць не бачать своїх заробітних плат.