День Соборності і Свободи України

Іменини святкують: Євстрат, Петро, Поліект, Пилип

 

Символ дня — "Кінь". Дуже сильний в енергетичному плані день. В цей день добре проводити масові заходи: мітинги, збори, колективні заняття, святкування.

Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

Цього дня треба старатися бути на свіжому повітрі, заряджатися енергією вітру, сприятливо купатися в холодній воді.

В цей місячний день уразлива печінка, і тому в харчуванні бажано обмежити себе в солодощах та спиртних напоях.

Для бізнесу це період активних, стрімких дій. День гарний для початку справ. Все задумане і почате в цей день буде мати успіх.

 На тренуваннях можна збільшити навантаження, бо сама природа дає енергію.

Cтрижка в цей день залучить красу й благополуччя.

В сексі цього дня потрібно добавити творчості і фантазії.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – навіть трохи флірту може принести тобі багато клопоту. Особливо, якщо ти вже в парі або в шлюбі. Не варто ризикувати своїми стосунками заради миттєвого «лоскотання» нервів. Увечері тебе «спустять» на землю, повернуть до дійсності і подарують багато радості твої діти. Якщо своїх поки немає - це зроблять чужі - сусідські, діти родичів або друзів.



Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – відновляться якісь давні ідеї і розмови про закордон. Йдеться про бізнес чи навчання, але ніяк не про відпочинок. Тобі доведеться знову «промоніторити» ситуацію і запастися необхідною інформацією, що стосується цього питання. Якщо ти не потуратимеш своїм бажанням, то зможеш незабаром обминути неприємності.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – не варто сьогодні поспішати з підписанням важливих документів і вирішенням якихось, нехай і термінових, юридичних справ. Один день зможуть почекати твої замовники або клієнти. Увечері ти можеш зіткнутися з проблемами у стосунках, викликаними почуттям власництва і ревнощами.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – дальня дорога, розпочата сьогодні, може закінчиться неприємностями юридичного характеру і повною відсутністю користі чи прибутку. Тож не слід сьогодні вирушати в дорогу, їхати у відрядження. Якщо тобі здасться, що в твоїх стосунках назрів якийсь глухий кут, спробуй передати ініціативу в руки партнерові.




Л е в (23.07 - 23.08) – буде складний день. Тобі доведеться втихомирити свої царські замашки і часом агресивний тон спілкування з людьми, особливо з підлеглими, інакше ти ризикуєш розігнати співробітників і налякати реальних чи потенційних партнерів. Твої контракти і домовленості опиняться під загрозою. Після важкого дня потрібно відновити сили.

 


Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня тебе «накриє хвиля» роботи і щоденних обов'язків. А ось у другій половині дня твоє почуття незадоволеності може привести до серйозних «розборів польоту» зі своїм партнером. Все це буде досить непередбачувано і емоційно. У будь-якому випадку, не варто шукати втіхи на стороні.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – не варто сьогодні приймати важливі рішення і будувати перспективу і стратегію твого майбутнього бізнесу. Не намагайся займати, завойовувати нові простори. Краще й більш доцільно, примножити і зберегти вже наявне - людей, ресурси, свою нішу, місце під сонцем. Увечері зверни увагу на своє здоров'я.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цього дня ти матимеш багато свобод і можливостей для дії та реалізації свого потенціалу. Ти можеш відкрити для себе нове захоплення, нове хобі, яке залишиться із тобою в майбутньому назавжди. Увечері під будь-яким приводом відмовся від важкої, жирної, гострої і м'ясної їжі - здоровіше будеш!


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі необхідно більше фізичних вправ, більше рухливості. Не варто планувати особисті зустрічі та побачення - тобі з партнером важко буде порозумітися. Краще займися улагоджуванням емоційного клопоту в батьківському домі - помири родичів, збери їх і влаштуй сімейну вечерю.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – відпочинь і дозволь собі не віддаватися важкій буденній праці і турботам. Багато читай, учись чомусь новому - це найкращий день для самоосвіти і самовиховання. Увечері буде можливість і сильне бажання віддатися пристрасті і плотським утіхам. Тож не стримуй свої бажання і отримай від життя все, що тобі бажається. Часом стриманість зовсім не корисна, навіть навпаки.

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – не варто сьогодні здійснювати якісь угоди з нерухомістю - оренду, купівлю, продаж тощо. Не витрачай день на порожні розмови - краще реальних справ нічого ще не придумано. Ти ризикуєш витратити сили і енергію на з'ясування стосунків і банальні плітки на роботі. Вечір проведи з близькими та друзями.


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – на роботі тобі доведеться дуже часто виступати в ролі арбітра і судді - до тебе звертатимуться по допомогу у вирішенні суперечок і складних моментів. Не відмовляй співробітникам. Прислухайся до свого організму, - якщо ти відчуваєш його сигнали - дій. В основному зверни увагу на поперек і не вживай багато алкоголю.



 

Дозвілля

„Джек Раян: Теорія хаосу”

„Гранд реванш”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Тарзан”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR



 

„Забійний реванш”

„Неймовірне життя Уолтера Мітті”

„Тарзан”

„Друзі друзів”

„Паранормальне явище: Фатальна мітка”

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”



 

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – виставка „Святковий передзвін”

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Драмтеатр – “Дуже проста історія”

Рівне нський зоопарк - Концерт Волинського державного академічного народного хору