Держохоронці затримали чоловіка, який навмисне розбив склопакет вхідних дверей в одному із дискобарів у Рівному.

Близько першої години ночі на пульт централізованого спостереження ДСО надійшов тривожний сигнал із охоронюваного відпочинкового закладу у Рівному.

За адресою відразу був направлений наряд групи затримання Державної служби охорони. На місці їх зустріли охоронники даного закладу і вказали на чоловіка, який навмисне розбив склопакет вхідних дверей дискобару.

– У наш заклад він прийшов разом зі своїм другом. Але вони сказали, що хочуть зайти в приміщення лише на кілька хвилин. А в нашому дискобарі існує одна умова: якщо людина хоче пройти всередину на короткий час, то потрібно в заставу залишити певну суму грошей. Дані чоловіки так і зробили. Проте вони туди зайшли зовсім не на п`ять хвилин, як казали, а провели там цілу годину. Тому, коли вони вже поверталися, ми із застави вирахували вартість двох квитків, - розповідає охоронник даного відпочинкового закладу.

Така ситуація дуже обурила відвідувача і він став вимагати повернути йому всі його кошти. Проте працівники дискобару йому відмовили. Тоді чоловік почав кричати, намагався спровокувати бійку, а тоді зі злості вдарив ногою у вхідні двері і розбив їх.

Працівники закладу відразу натиснули тривожну кнопку і викликали держохоронців. Чоловік був затриманий і доставлений до Рівне нського міського відділу міліції.

Правопорушником виявився 37-річний місцевий житель.

Даний громадянин підозрюється у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 статті 194 Кримінального Кодексу України: Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Про це повідомили в УДСО при УМВС України в Рівне нській області.