Мости перемир'я та порозуміння вирішили збудувати під час інформаційної війни полюсні регіональні телекомпанії України. Телеканал "Рівне 1" долучився до всеукраїнського проекту телемостів, завдяки яким журналісти та громадські діячі матимуть змогу подискутувати з актуальних питань суспільно-політичного та соціально-економічного життя свого регіону та України загалом. Про підготовку до першого телемоста із Запоріжжям - у сюжеті.

У студії Першого місцевого ідуть приготування до першого телемосту із телеканалом "Алекс" із Запоріжжя. Над пультами мудрують випускові інженери, звукорежисери та керівництво першого місцевого.

Про те, яким бачать майбутнє мешканці Рівне нщини, завдяки проекту телемостів відтепер знатимуть далеко за межами області. А це, впевнені медійники - великий внесок у систему порозуміння між регіонами та стабілізації обстановки у неспокійний період.

Перший телеміст із Запоріжжям відбудеться вже 13 травня о 20 годині 20 хвилин. Другий ефір запланований на четвер, 15 травня. Тоді на зв'язок із Рівним вийдуть Харків та Черкаси. Ефіри триватимуть більше години. Передбачені інтерактивні - із залученням опитувань громади на вулицях міст та в соціальних мережах.